Eerste testritjes Baron 1898 in Efteling

Vrijdagavond stortte voor het eerst een trein van Baron 1898 37.5 meter naar beneden. Dit gebeurde rond 20u00. Efteling is nu volop de attractie aan het testen en afwerken, want ook vandaag deden ze opnieuw een paar testritten. Alle testritten zijn zonder problemen...


Vrijdagavond stortte voor het eerst een trein van Baron 1898 37.5 meter naar beneden. Dit gebeurde rond 20u00. Efteling is nu volop de attractie aan het testen en afwerken, want ook vandaag deden ze opnieuw een paar testritten. Alle testritten zijn zonder problemen verlopen. Het karretje legt vlot de 501 meter baanlengte af zonder ergens blijven te hangen.

 

De eerste trein arriveerde op maandag 4 mei. De andere twee treinen zouden deze maand nog in de Efteling moeten arriveren. Efteling verwijdert ook steeds meer en meer hekken rond Baron 1898. Zo is nu al een deel van de wachtrij zichtbaar en een klein deeltje van het mijncomplex.

 

De opening zou plaats vinden in juli. Efteling is volop bezig met de afwerking van Baron 1898. De speciaal ontworpen lantaarnpalen worden nu geplaatst, de wachtrij wordt afgewerkt en de soundtrack wordt opgenomen. Wat ondertussen ook al bekend is gemaakt, is dat de attractie een voorshow in het Nederlands en het Engels krijgt.

 

Vandaag werden ook de eerste testritten met effecten gedaan. De opening van deze nieuwe achtbaan komt steeds dichterbij, en is gepland in Juli 2015.


Auteur: Dieter Vanbeckevoort


Meer nieuws:

Snelste Launch Coaster Europa
Snelste Launch Coaster Europa
Nieuw waterpark in EuropaPark
Nieuw waterpark in EuropaPark
Bouw nieuwe attractie begonnen
Bouw nieuwe attractie begonnen

Reactie schrijven

Commentaren: 0