Bouw nieuwe attractie Holiday-park gestart

Vanmiddag zijn de eerste onderdelen van de gloednieuwe interactieve vliegtuigmolen Sky Fly geleverd in Holiday Park. De bouw is ondertussen volop bezig. De opening van deze nieuwe attractie is over enkele weken voorzien, op 1 juli. Holiday Park opent op 1 juli Sky Fly, een nieuwe...


Vanmiddag zijn de eerste onderdelen van de gloednieuwe interactieve vliegtuigmolen Sky Fly geleverd in Holiday Park. De bouw is ondertussen volop bezig. De opening van deze nieuwe attractie is over enkele weken voorzien, op 1 juli.


Holiday Park opent op 1 juli Sky Fly, een nieuwe spectaculaire interactieve vliegtuigmolen. De eerste onderdelen van de attractie zijn vandaag met aangepaste vrachtwagens geleverd in het Duitse Plopsa-park. De attractie werd eerder al opgebouwd op de terreinen van bouwer Gerstlauer, waardoor de attractie snel operationeel kan zijn. Een ’90 ton-kraan’ zorgt ervoor dat alle onderdelen keuring in elkaar gestoken kunnen worden.


“Het is bijzonder dat we de attractie bij de bouwer hebben kunnen opbouwen en testen. Zo is de opbouwtijd in Holiday Park kort en kunnen we onze bezoekers in korte termijn een nieuwe attractie aanbieden.”, weet Luc Van der Biest, Directeur Constructie van de Plopsa Group. “Vandaag gaven we het startschot voor de bouw. Binnen twee weken ontvangen we de eerste vliegeniers in Sky Fly!”, vult parkmanager Bernd Beitz aan.


Plopsa investeert 2 miljoen euro in de attractie. Er kunnen per rit 12 bezoekers plaatsnemen. De attractie en het bedieningshuisje zullen dit jaar gedecoreerd worden, volgend seizoen zal ook het gebied rond de attractie in een aangepast kleedje gestoken worden.

Holly-Info.de
Holly-Info.de

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dries Van den Bossche (woensdag, 17 juni 2015 20:19)

    Lijkt me zeer leuk om te doen, die Sky fly.
    Maar ik vrees alleen dat er zeer lange wachtrijen zullen komen, de capaciteit is nl niet zo hoog, 12 personen per rit.
    We zullen zien...