2 nieuwe attracties voor Parc Asterix

Parc Astérix, gelegen in Frankrijk, is een themapark dat volledig in teken staat van de leefwereld van Astérix en Obélix. Het park zal in 2016 twee nieuwe attracties openen.

Discobelix: Een Disco coaster van Zamperla

Het park plaatste een aankondigingsbord met een korte tekst op om een nieuwe attractie aan te kondigen voor het jaar 2016. Op het bordje valt de naam van de nieuwe attractie te lezen “Discobelix”. Discobelix wordt een zogenaamde Disk’O Coaster van de Italiaanse bouwer Zamperla. Het gaat hier om het uitgerekte model, zoals we dat ook terug kunnen vinden in Plopsaland De Panne onder de naam “De Grote Golf” en in Movie Park Germany onder de naam “Crazy Surf”. De nieuwe attractie zal in het Griekse themadeel komen te liggen, tussen het boottochtje “La Rivière d’Elis” en de magistrale houten achtbaan “Tonnerre de Zeus”.

Sacrés Crocos: Een Wind Shear van Zamperla

De 2de nieuwe attractie wordt een Wind Shear van Zamperla. De attractie zal de naam “Sacrés Crocos” krijgen. De attractie zal gebouwd worden in het Egyptische themagebied en zal niet ver verwijderd liggen van OzIris, de B&M inverted looping coaster van het park.

De bouwer bevestigde dit nieuws op hun Facebookpagina. “Bedankt Coaster Fans voor het delen van dit ‘thrilling’ nieuws. We kunnen niet wachten om de twee nieuwe attracties in het prachtige Parc Astérix te zien.”


Bron: Themeparkfreaks.eu

Reactie schrijven

Commentaren: 0