Vergunning voor Sky Fly attractie in Duinrell

Attractiepark Duinrell heeft zijn vergunning voor de nieuwe Sky Fly attractie beet. De nieuwe attractie wordt een nieuwe/bijzondere zweefmolen met vliegtuigjes. Deze wordt gebouwd in de omgeving van Mad Mill en wordt bij aanvang van het seizoen 2016 in gebruik genomen. De attractiebouwer Gerstlauer neemt de bouw voor zijn rekening. De eerste voorbereidingen werden alvast genomen.

 

Dit attractietype vind je sinds dit jaar ook terug in het Duitse Plopsa: Holiday Park. Je neemt plaats in één van de 12 vliegtuigjes, waarna je een heuse vlucht tegemoet gaat! Je vliegt naar een hoogte van 22 meter, door de interactieve bediening wordt de rit zo spannend als jezelf wil. Door je stoeltje met de vleugels te bedienen kun je zelfs over de kop gaan. Hieronder vind je een filmpje van een gelijkaardige Sky Fly attractie in Plopsa Holiday Park.  


Reactie schrijven

Commentaren: 0