Expedition GeForce tijdlang gesloten

Gisteren vond een incident plaats dat je niet elke dag te horen krijgt. In het duitse pretpark Holiday Park in Hassloch bezorgde een zwerm bijen een hoop overlast aan de bezoekers die aanschoven bij de achtbaan "Expedition GeForce". Het parkmanagement van duitse Plopsa-park besloot meteen een imker en de plaatselijke brandweer te verwittigen, die samen de zwerm verwijderden. De hele operatie duurde ongeveer een uur, al die tijd was de achtbaan gesloten voor alle bezoekers.

 

De achtbaan "Expedition GeForce" van de fabrikant Intamin is één van 's werelds beste staal coasters en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Vorig jaar werd de achtbaan voor het veertiende jaar op rij uitgeroepen tot de beste stalen achtbaan in Europa .


Reactie schrijven

Commentaren: 0