Concrete plannen voor nieuwe Plopsaqua

Er zijn concrete plannen om het duitse plopsa-park Holidaypark uit te breiden met een zwembad. Net zoals de gemeente De Panne heeft de gemeente Hassloch ook nood aan een renovatie of een nieuw zwembad. Momenteel bekijken beide partijen of ze in de toekomst zullen gaan samenwerken.

 

Afgelopen dinsdag werden de buurtbewoners geïnformeerd omtrent het nieuwe zwembad die er zal komen vlak naast Holidaypark. In het waterpark zal er binnen een 25 meter bad bevinden, een klein zwembad voor de kleine zwemmers, een groot golfslagbad en bubbelbaden. Verder kun je binnen ook geniet van 3 spectaculaire glijbanen: Sky Drop (19 meter hoog met vrije val), Disco Slide (Glijbaan met geluid- en lichteffecten), en een glijbaan met banden. Voor de durvers is er ook een wildwaterbaan gevestigd in het nieuwe complex. Buiten is er naast het 25meter bad ook een groot waterspeeltuin, een groot recreatief bad en een grote ligweide.  Net zoals in in De Panne zal ook in het duitse Plopsaqua veel aandacht gegeven worden aan thematisatie, hieronder de eerste concepttekeningen.

 

 

Foto's: Themeparkfreaks.eu
Foto's: Themeparkfreaks.eu