Vervanger op komst voor Thunder Loop

 

Groot nieuws uit Attractiepark Slagharen. We moeten afscheid nemen van één van de meest iconische achtbanen van Nederland. Komend najaar gaat de klassieke Thunder Loop tegen de vlakte. De 37 jaar oude achtbaan maakt plaats voor een spectaculaire nieuwe achtbaan, die al volgend jaar open gaat. 

Dat meldde Slagharen directeur Wouter Dekkers aan de pretparksite Looopings. De Thunder Loop ontpopte zich de afgelopen jaren als een probleemkindje waar voortdurend geld in gestoken moest worden. Volgend jaar zou de volledige ketting vervangen moeten worden. "We hebben besloten: tot hier en niet verder", vertelt Dekkers aan onze presentatrice Zoë Lefèvere van Looopings. "Het is tijd voor iets nieuws."

 

Over de vervanger voor komend pretparkseizoen wil Mr. Dekkers nog weinig kwijt. Wel garandeert hij dat de nieuwe achtbaan alles behalve saai wordt. "Hij moet zeker een 'bite' hebben en er zal zeker een inversie in komen." Ook krijgt de gloednieuwe achtbaan een grotere oppervlakte dan de huidige achtbaan Thunder Loop.