Dit wordt het grootste waterpark van Nederland

Het nieuwe waterpark dat het Dolfinarium in Harderwijk wil bouwen, wordt volgens directeur Bert van de Hoef het grootste van Nederland. "De hoogste glijbaan torent ruim tien meter boven het maaiveld uit." De eerste waterattracties moeten in juni volgend jaar gereed zijn.

Het waterpark wordt gerealiseerd op Wally's Weide, het grasveld naast het voormalige Surfcentrum, en krijgt een aparte ingang. "Onze gasten hebben straks de mogelijkheid om een kaartje te kopen dat toegang verschaft tot zowel het Dolfinarium als het waterpark", zegt Van de Hoef. "Maar je kunt ook een kaartje kopen voor één van beide attracties."

Het voormalige Surfcentrum blijft in het bezit van het Dolfinarium, verzekert Van de Hoef. Het gebouw wordt op dit moment nog gebruikt als personeelskantine, maar daar komt binnenkort verandering in.

 

Als het aan Van de Hoef ligt, krijgt het voormalige Surfcentrum een opknapbeurt en wordt vanaf volgend jaar opengesteld voor bezoekers van het waterpark. Die kunnen daar dan iets eten en drinken.

 

ZIE OOK: 3-Jarig meisje ontsnapt aan verdrinkingsdood in Aqualibi.


Bron: Destentor