Europa-Park alweer beste pretpark ter wereld.

Voor het derde jaar op rij is Europa-Park uit het Duitse Rust verkozen tot beste attractiepark ter wereld. De Golden Ticket Award-verkiezing werd voor de negentiende keer georganiseerd door het internationale vakblad ‘Amusement Today’. Ook de fans mochten hun stem uitbrengen.

 

Amusement Today heeft in de VS de jaarlijkse Golden Ticket Awards uitgereikt aan de meeste verdienstelijke pretparken en attracties. Als hoofdwinnaar kwam voor de derde keer Europa-Park uit de bus. Bijna alle andere awards gingen naar Amerikaanse parken en attracties. Enkel als beste waterattractie haalde Valhalla in het Britse Blackpool Pleasure Beach nog een hoofdprijs binnen voor Europa. 

 

Na 2014 en 2015 kreeg Duitslands grootste attractiepark Europa-Park ook dit jaar de meeste punten van de jury en de internationale fans. De jury loofde het park voor zijn goede mix van attracties voor jong en oud, het showprogramma van maar liefst 23 uur per dag, de thematisering die tot in de details is uitgewerkt, de uitstekende horeca en de bijzondere themahotels.

 

ZIE OOKNieuwe spectaculaire achtbaan in Attractiepark Slagharen


Bron: Europapark, Standaard