Stem op de Diamond Themepark Awards 2017.

Ook dit jaar hebben de parken uit België en Nederland fors geïnvesteerd om de bezoekers te verwennen. De ene investering bleef misschien net iets meer onopgemerkt dan de andere, of was iets kleinschaliger, maar de mensen van de Diamond ThemePark Awards willen graag al die parken in de kijker zetten, niet alleen op het einde als winnaar, maar ook bij aanvang van de stemmen, bij de nominaties.

 

Alle bezoekers die regelmatig een pretpark en/of dierentuin bezoeken kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete park dankzij de Diamond ThemePark Awards. In diverse categorieën kunnen ze hun voorkeur laten blijken en de parken belonen voor hun investeringen van de afgelopen jaren.

Het is ondertussen reeds de zevende editie van de Diamond ThemePark Awards. Vorig jaar brachten meer dan 45.000 pretparkliefhebbers hun stem uit op hun favoriete park.

 

De genomineerden zijn ondertussen enige tijd bekend. Efteling en Plopsa voeren de lijst aan met elk 11 nominaties. Bellewaerde volgt kort op de voet met 9 nominaties. 
Bij de dierenparken scoren Pairi Daiza en Safaripark Beekse Bergen met respectievelijk 6 en 5 nominaties. Via onderstaande link kun je stemmen voor uw favoriete park.

Breng je stem uit!

 

ZIE OOKNieuwe spectaculaire achtbaan in Attractiepark Slagharen

Groepsfoto editie 2016
Groepsfoto editie 2016

Bron: DTPA