Dimitri Vegas & Like Mike komen naar Walibi.

Vanaf aanstaande zaterdag 22 oktober zullen de beste dj's ter wereld Dimitri Vegas en Like Mike aanwezig zijn in Walibi Belgium. De twee wereld beroemde broers uit Willebroek hebben vanaf volgend weekend hun eigen haunted house in het belgische pretpark! Walibi Belgium presenteert tijdens halloween een run through maze, speciaal ontworpen in samenwerking met de 2 top-DJ’s. Voor dit spookhuis produceerden de artiesten een nieuwe track die zal afspelen doorheen de attractie, deze hymne zal exclusief voor de bezoekers gratis te downloaden zijn. Het grootste Halloween-event van België gemixt met de (voorlopig) twee grootste DJ’s ter wereld: elke dag in Walibi tot 6 november 2016.

 

Als de agenda van Dimitri Vegas & Like Mike het toelaat, zullen de artiesten in levende lijve aanwezig tijdens de opening van het spookhuis op zaterdag 22 oktober 2016, laat Walibi Belgium aan Pretparkfansite weten.

 

Dimitri Vegas & Like Mike zijn een Belgisch dj-duo, bestaande uit de twee broers Dimitri Thivaios en Michael Thivaios. In 2015 behaalden zij de nummer 1-positie in de jaarlijkse DJ Mag top 100.

 

ZIE OOK: Bellewaerde organiseert derde editie van Halloween Night KNT 

Bron: Walibi Belgium