De Vliegende Hollander krijgt grote opknapbeurt.

Net zoals de Python krijgt ook de populaire attractie 'De Vliegende Hollander' deze winter een grote opknapbeurt, ook bij deze attractie worden dit jaar verschillende trackdelen vervangen zoals te zien op onderstaande foto's. Het wordt de grootste renovatie sinds de opening van deze waterachtbaan in 2007. Grote delen van de baan en ook de 22 meter hoge toren staan al enkele weken in de steigers.

 

Om de trackdelen bij het splashgedeelte gemakkelijk te vervangen werd de volledige vijver rondom de attractie leeggepompt. Ook binnenin de attractie wordt er volop gewerkt, of er binnen iets veranderd of toegevoegd wordt wil de Efteling nog niet kwijt. Als alles volgens plan verloopt opent De Vliegende Hollander opnieuw de deuren op 1 februari. 

 

ZIE OOK: Plannen voor nieuwe terreuraanslag in Disneyland Paris