Big Thunder Mountain terug open na grote onderhoudsbeurt.

Goed nieuws voor de bezoekers van Disneyland Paris, vanaf deze week kun je weer een ritje maken in de achtbaan Big Thunder Mountain. Na een enorme onderhoudsbeurt van meer dan een jaar is de populaire attractie terug open voor het grote publiek.

Opgelet want het gaat momenteel om een 'soft opening', officieel heropent deze attractie pas aanstaande zaterdag. Dit betekend dat Disneyland Paris geen garantie geeft dat Big Thunder Mountain open zal zijn, de achtbaan kan op elk moment terug worden gesloten voor technische aanpassingen.

 

De populaire achtbaan in Disneyland Paris was afgelopen jaar gesloten voor een enorm grote onderhoudsbeurt, zo goed als alle decoraties en technische onderdelen werden bekeken en zo nodig vervangen of vernieuwd. Ook werd een gloednieuwe scène met speciale effecten toegevoegd, door middel van rookeffecten en videoprojecties lijkt het alsof een grot op instorten staat. Hieronder vind je de eerste beelden. 

 

ZIE OOKPlopsaland bouwt volledige geluidsmuur rond Heidi The Ride

Bron