Foto's: zo ligt het nieuw bungalowpark in de Efteling er nu bij.

Attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel investeert circa 30 miljoen euro in de bouw van een gloednieuw vakantiepark. De nieuwe uitbreiding komt op loopafstand van de Efteling en aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land te liggen.

Het vakantiepark krijgt twintig speciale themakamers die buiten het hotel liggen waar maximaal zes personen kunnen overnachten. De thema’s zijn Boomzicht, Duinzicht en Waterzicht

Naast de themakamers staan verspreid over het vakantiepark straks ook 65 vakantiewoningen voor 6 tot 12 personen en het centraal gelegen Loonsche Land Hotel met 75 hotelkamers voor 5 en 6 personen. Het vakantiepark krijgt ook een nieuw restaurant: de Proeftuyn.  

De Efteling trekt 30 miljoen uit voor het acht hectare grote nieuwe vakantiepark. Het park gaat in juli 2017 open. . Efteling-directeur Fons Jurgens gaf aan dat de uitbreiding nodig is om de groei naar jaarlijks 5 miljoen bezoekers in 2020 mogelijk te maken.

 

ZIE OOKPlopsaland bouwt volledige geluidsmuur rond Heidi The Ride