Foto's: zo ligt de Symbolica in de Efteling er nu bij.

Symbolica, de allernieuwste attractie van pretpark de Efteling wordt steeds beter zichtbaar voor de bezoekers. Vanaf vandaag is de volledige achterzijde van de attractie te bewonderen, tegen de muren werd een grote rotspartij met een waterval gebouwd. De waterval is al in werking, aan de voorzijde van het gebouw wordt ondertussen de wachtrij voor de attractie aangelegd. De nieuwe attractie moet over een half jaar klaar zijn.

 

Het imposante Paleis der Fantasie is nu al een echte eyecatcher in het Nederlandse pretparkIn de zomer van 2017 opent de Efteling de nieuwe darkride attractie: ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Symbolica wordt een overdekte attractie voor de hele familie, net zoals de bekende attracties Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival in de Efteling. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling en komt middenin het park te staan, op het einde van de lange Pardoes Promenade.

 

‘Symbolica: Paleis der Fantasie’ wordt, naast pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, het tweede en belangrijkste onderdeel van het Rijk der Fantasie (totale kosten 42 miljoen euro). Met de bouw van Symbolica is ca. 35 miljoen euro gemoeid.

 

ZIE OOKPlopsaland bouwt volledige geluidsmuur rond Heidi The Ride

BronEftelwesley