Heel wat kritiek op wedstrijd van Plopsa met naaktfoto's van kinderen.

Er komt heel wat reactie op een wedstrijdactie dat Plopsa in samenwerking met Omega Pharma Baby afgelopen week organiseerde. Niet alleen op de Facebook pagina van Plopsa, maar ook op verschillende fansites verschijnt er veel kritiek. Wie kans wou maken op gratis tickets voor het waterpark Plopsaqua in De Panne moet op Facebook een foto delen van hun zoon of dochter in bad.

 

Tientallen ouders wagen hun kans en plaatsen dan ook verschillende (naakt)foto's op Facebook van hun zoon en/of dochter in bad. Niet iedereen is even enthousiast over de nieuwe actie van Plopsa. "Ik zou heel graag de tickets winnen maar een foto plaatsen van mijn kinderen gaat me toch echt te ver", zegt ene Lini. "En dan zeker met het oog op privacy en pedofilie. Nee, dan maar geen tickets."

Nathalie Verhulst is het daarmee eens. "Ik heb heel leuke foto's van mijn kleine waterrat in bad", schrijft ze. "Maar om die nu online te gaan zetten... Ik denk het niet!"

 

Deze actie waarbij je tickets kon winnen voor Plopsaqua werd ondertussen door Plopsa verwijderd. Bij Pretparkfansite maak je tot en met aanstaande zaterdag nog kan op tickets voor Plopsaland De Panne.

 

ZIE OOKPlopsaland bouwt volledige geluidsmuur rond Heidi The Ride

Looopings.nl
Looopings.nl

Bron: Looopings.nl, Pretparken.be, Plopsa