Space Mountain Mission 2 in Disneyland zondag voor het laatst open.

Wie nog een laatste ritje wil maken in de overdekte achtbaan Space Mountain Mission 2 zal zich mogen haasten. Want één van de meest populaire achtbanen in Disneyland Paris is op zondag 8 januari voor de laatste keer geopend. Daarna wordt de rollercoaster omgebouwd tot een Star Wars-attractie.

In het voorjaar van 2017, neemt Star Wars zijn intrede in deze legendarisch ruimteattractie. Space Mountain wordt Star Wars Hyperspace Mountain voor een volstrekt unieke ervaring. In een volledig nieuwe omgeving, geïnspireerd door het Star Wars universum, sluiten gasten zich aan bij de Rebel Alliance en worden ze piloten op een sensationele missie. Ze reizen met grote snelheid door de Star Wars galaxy op de legendarische soundtrack van de saga.

De ervaring wordt helemaal compleet dankzij adembenemende speciale effecten. Het wordt een unieke en sensationele reis door het Star Wars universum waarbij gasten de TIE fighters en de dreigende Star Destroyer proberen te ontwijken.

De baan zelf blijft exact dezelfde als voorheen, wel komen er gloednieuwe treinen en speciale effecten op de baan, waaronder enkele videoprojecties. De werkzaamheden zouden zo'n drie maanden in beslag nemen, naar verwachting gaat de nieuwe Hyperspace Mountain op 8 april open.

ZIE OOKWalibi woedend over pornofilm in pretpark.

Bron: Disneyland, Looopings