Plopsa abonnement wordt 45 euro goedkoper.

De prijs van een Plopsa GoldCard , waarmee je onbeperkt toegang hebt tot alle Plopsa-parken (Plopsaland, Plopsaqua, Plopsa Coo, Holiday Park, Plopsa Indoor Hasselt & Coevorden) en waarbij het parkeerabonnement al is inbegrepen, is verlaagt met maar liefst 45 euro en kost nu 149,99 euro in plaats van 195 euro het voorbije jaar. 

Een Plopsa FunCard wordt in tegenstelling tot de GoldCard iets duurder. Niet abonnees betalen vanaf dit jaar 84,99 euro voor één jaar Plopsa-plezier in de 5 Plopsa-parken (Plopsaland, Plopsa Coo, Holiday Park, Plopsa Indoor Hasselt & Coevorden). Het voorbije jaar kostte een FunCard nog 79,99 euro. De prijs van een BumbaCard voor kinderen blijft ongewijzigd.

Een parkeerabonnement  dat niet inbegrepen is bij een Plopsa FunCard kost dit jaar 25 euro, dat is een prijsstijging van 5 euro in vergelijking met vorig jaar.

Plopsaland De Panne verhoogt de entreeprijs van 35,50 euro naar 35,99 euro.In Plopsaqua betaal je vanaf nu 19,99 euro voor een dagje zwemplezier in plaats van 19,95 euro vorig jaar. Ook voor een dagje Plopsa Indoor betaal je vanaf nu 19,99 euro voor een kaartje, dat was tot voor kort slechts 18,75 euro. Bij Plopsa Coo, Mayaland Indoor en Holiday Park blijven de toegangsprijzen zo goed als ongewijzigd.

ZIE OOKWalibi woedend over pornofilm in pretpark.

Bron: Plopsa, PlopsaFans