Foto's: Neem een kijkje binnenin Symbolica.

De bouw van Symbolica, de nieuwste attractie in de Efteling gaat goed vooruit. Deze ochtend liet de Efteling nieuwsgierige fans voor het eerst binnen kijken in de nieuwe attractie Symbolica. In een gloednieuwe video laat het park verschillende exclusieve beelden zien van de binnenzijde van de nieuwe darkride. Pretparkfansite plaatst hieronder de meest imposante en unieke beelden van de decors in aanbouw op een rijtje.

Het imposante Paleis der Fantasie is nu al een echte eyecatcher in het Nederlandse pretparkIn de zomer van 2017 opent de Efteling de nieuwe darkride attractie: ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Symbolica wordt een overdekte darkride attractie voor de hele familie, net zoals de bekende attracties Droomvlucht, Fata Morgana en Carnaval Festival in de Efteling. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling en komt middenin het park te staan, op het einde van de lange Pardoes Promenade.

‘Symbolica: Paleis der Fantasie’ wordt, naast pannenkoekenrestaurant Polles Keuken, het tweede en belangrijkste onderdeel van het Rijk der Fantasie (totale kosten 42 miljoen euro). Met de bouw van Symbolica is ca. 35 miljoen euro gemoeid.

 

ZIE OOKWalibi woedend over pornofilm in pretpark.

Bron: Efteling