Algemeen

Pretparkfansite werd opgericht op 24 December 2012 en is een fansite over pretparken uit België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Pretparkfansite richt zich vooral op de belangrijkste nieuwtjes uit de pretparken in de buurt. 

Met Pretparkfansite trachten wij de pretparkliefhebbers 24/7 te informeren over de laatste gebeurtenissen in pretparkland, niet alleen met persberichten maar vooral met eigen artikels. Pretparkfansite is dus geen fansite voor één pretpark, maar tracht alle pretparken evenveel en neutraal te behandelen.

Vragen en/of opmerkingen

Vragen en/of opmerkingen in verband met Pretparkfansite.be mag u steeds mailen naar info@pretparkfansite.be . Wij trachten uw vraag binnen de 48u te beantwoorden. Enkel vragen via mail worden zeker beantwoord.

Sociale media

Sociale media spelen sinds de start van Pretparkfansite een cruciale rol. Onze website is dan ook aanwezig op verschillende sociale media met een eigen Facebookpagina en Twitter-account.

Adverteren

Meer weten over de advertentiemogelijkheden? Mail ons op info@pretparkfansite.be

Wedstrijden

Pretparkfansite organiseert regelmatig wedstrijden in samenwerking met verschillende binnen- en buitenlandse pretparken. Het reglement is steeds raadpleegbaar op de betreffende wedstrijdpagina en kan te allen tijde door Pretparkfansite worden aangepast. Pretparkfansite is niet verplicht te communiceren over de uitslag van de wedstrijden.

Copyright

Een website maken en up to date houden vraagt veel tijd en moeite. Graag wijzen wij je er op dat elk artikel en elke foto op deze site (pretparkfansite.be), door ons werd gemaakt en geschreven (persberichten buiten beschouwing gelaten), tenzij anders omschreven in het item. Wens je een item (artikel, foto, folder uit het archief,…) te gebruiken voor publicatie, vraag dan eerst toestemming via info@pretparkfansite.be. Het overnemen/verspreiden van gegevens zonder toestemming en bronvermelding is onwettelijk. Gegevens downloaden en opslaan voor eigen gebruik mag wel. Vanaf het moment dat je pretparkfansite.be of één van onze sociale media kanalen bezoekt, ga je akkoord met deze regels.